Specialiteiten

Als Twents Broodhoes ontwikkelen we regelmatig heerlijke nieuwe broden. Deze broden zijn gemaakt van de beste grondstoffen die alleen voor ons verkrijgbaar zijn. Kom eens langs. We laten u graag onze specialiteiten proeven.

Direct bestellen? Mail uw bestelling naar bestellen@twentsbroodhoes.nl

Dinkelstoetje

Dinkelstoetje

De rijpe meergranensmaak van ons lekker donkere Dinkelstoetje is de perfecte basis voor de verrassende tinten van noten, zaden en cranberries. Geïnspireerd op de veelzijdigheid van ons prachtige Twentse riviertje de Dinkel, waar  je ook na iedere kronkeling een nieuwe verrassing vindt.

Noaberbol

Noaberbol

Dit vriendelijke, lichte meergranenbrood heeft een verrassende, vriendelijke en wat notige nasmaak. Dit brood weerspiegelt vriendschap, stil respect en vertrouwen tussen twee Twentse noabers: De Lutte en Ootmarsum. Al is het een nieuw recept, voor verschillende horecazaken is de bol al een echte klassieker. Vier de vriendschap, met onze Noaberbol!

Low-Carb

Low-Carb

Let je wat extra op de calorieën? Met ons rijk gevulde Low-Carb notenbrood is dat absoluut geen straf. De heerlijke combinatie van zaden en noten en de rondgebakken vorm maken van dit brood een echte traktatie. Genieten dus. En daar hoef je je geen moment schuldig over te voelen. Het past in een koolhydraatarm dieet.

Oalen griezen

Oalen griezen

Stoer, stevig en krachtig is onze Oalen Griezen. Genoemd naar de Oldenzaalse Plechelmus-basiliek, al eeuwen een onwankelbaar Twents monument. Een roggestoet om je tanden in te zetten. Zo kun je er weer even tegenaan!

Othmar donker

Othmar donker

Een door ons zelf samengesteld donker meergranenbrood. Uniek in de regio en alleen verkrijgbaar in onze eigen winkels.  Het onderscheid zich in een stoer karakter met een volle smaak, stevig afgebakken met een krokante korst. Het bevat oa. lijnzaad, zonnebloempitten, sesam en havervlokken.

Pinners roggebrood

Pinners roggebrood

Het dungesneden Pinners roggebrood maken we volgens een oeroud recept. De krachtige smaak van rogge is een lust voor de echte broodliefhebber. Al heel wat jaren met veel liefde gemaakt. En dat proef je.

Krentenwegge

Krentenwegge

Waar krentenwegge is, is het feest! Bijna letterlijk, want in Twente wordt de krentenwegge o.a. gegeten bij het ‘kroamskudden’, een traditie waarbij de hele noaberskop langskomt om een geboorte van een kindje te vieren. De wegge wordt dan in een indrukwekkend formaat aangeboden, vaak met de naam van de baby erop. Krentenwegge staat dus van oudsher voor verbinding en vriendschap.

Het is heerlijk vers gebakken brood met zoetige krenten van eigen bodem. Bereid volgens oeroud recept en juist daarom nu zo speciaal en lekker. Natuurlijk mag je het ook eten als het geen feest is….

onze winkels

Openingstijden
Maandag07.30 - 18.00
Dinsdag07.30 - 18.00
Woensdag07.30 - 18.00
Donderdag07.30 - 18.00
Vrijdag07.30 - 18.00
Zaterdag07.00 - 16.30
Zondaggesloten
Openingstijden
Maandag08.30 - 18.00
Dinsdag08.30 - 18.00
Woensdag08.30 - 18.00
Donderdag08.30 - 18.00
Vrijdag08.30 - 18.00
Zaterdag08.30 - 16.00
Zondaggesloten
Oldenzaal: De Thij >
Johanna van Burenlaan 210
7576 AW Oldenzaal
Tel: 0541-516514
Mail: bestellen@twentsbroodhoes.nl
Openingstijden
Maandag08.00 - 13.00
Dinsdag08.00 - 13.00
Woensdag08.00 - 13.00
Donderdag08.00 - 13.00
Vrijdag08.00 - 13.00
Zaterdag08.00 - 13.00
Zondaggesloten
Openingstijden
Maandag08.00 - 17.00
Dinsdag08.00 - 12.30
Woensdag08.00 - 17.00
Donderdag08.00 - 17.00
Vrijdag08.00 - 17.00
Zaterdag08.00 - 16.00
Zondaggesloten
Openingstijden
Maandaggesloten
Dinsdag08.00 - 18.00
Woensdag08.00 - 18.00
Donderdag08.00 - 18.00
Vrijdag08.00 - 18.00
Zaterdag08.00 - 16.00
Zondaggesloten